3

1- و اگر به قدری تر باشد که رطوبت کف دست به آن اثر نکند مسح باطل است ولی اگر تری آن بقدری کم باشد که رطوبتی که بعداز مسح در آن دیده می شود بگویند فقط از تری کف دست است اشکال ندارد.

سیستانی:اگر به قدری تر باشد که رطوبت کف دست به آن اثر نکند مسح باطل است، ولی اگر نمناک باشد یا آن که تری آن به قدری باشد که در رطوبت دست مستهلک باشد اشکال ندارد.

مکارم شیرازی :اگر مختصری رطوبت داشته باشد به طوری که آب دست هنگام مسح بر آن غلبه کند اشکال ندارد.

سبحانی:اگر به قدری تر باشد که رطوبت کف دست به آن اثرنکند مسح باطل است، ولی اگر تری آن به قدری کم باشد که رطوبت محل، مانع از تاثیر رطوبت کف دست نباشد کافی است.

2- ولی حرکت مختصرضرری ندارد

3- مکارم شیرازی :بنا براحتیاط واجب.

وحید خراسانی :در مسح سر و روی پا باید دست را روی آنها بکشند، نه آن که دست را نگه دارد و سریا پا رابه آن بکشد ولی اگر موقعی که دست را می کشد سر یا پا مختصری حرکت کند اشکال ندارد.

4- سیستانی: رطوبتی در دست.

5- خوئی، تبریزی، سیستانی، شبیری زنجانی : باید (شبیری زنجانی : بنا براحتیاط ) از ریش خود رطوبت بگیرد و با آن مسح نماید و گرفتن رطوبت از غیر ریش و مسح نمودن با آن محل اشکال است. 

وحید خراسانی :باید از ریش خود که  داخل در حد صورت است رطوبت بگیرد و با آن مسح نماید.

بهجت:بهتر است اول از تری موی ریش و ابرو کمک بگیرد و اگر در آنها تری نبود از دستها رطوبت می گیرد.

6-  سیستانی: رطوبت دست

7- گلپایگانی، بهجت، صافی: بنا براحتیاط واجب

8-  بهجت: و بنا براحتیاط واجب باید اول از تری موی ریش و ابرو کمک بگیرد و اگر در آنها تری نبود از دستها رطوبت بگیرد.

خوئی، تبریزی، شبیری زنجانی ، سیستانی، وحید خراسانی :سر را (سیستانی: بنا براحتیاط واجب - شبیری زنجانی : بنا براحتیاط) باهمان رطوبت مسح کند و برای مسح پاها از ریش خود (وحید خراسانی : که داخل در حد صورت است) رطوبت بگیرد.