کسی که کارش و شغلش با چسب و در آوردن چسب به سختیه و بخواهد هر وعده این مانع ها را بر طرف کند وقت خیلی زیادی ازش گرفته آیا صحیح هموطوری وضو گرفت چون کار ش هر روز با چسب است؟
آیت الله خامنه ای: ایجاد مانعى که موجب تبدّل وظیفه وضو و غسل به وضو و غسل جبیرهاى مىشود، چنانچه در غیر وقت نماز باشد، مانع ندارد ولى در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد سپس مبادرت به ایجاد مانع نماید، و افراد مشتغل به کارهایى که موجب ایجاد مانع مىشود (مانند نقاشى، یا گچکارى و امثال آن) چنانچه نتوانند در وقت وضو یا غسل آن مانع را برطرف کنند باید به وظیفه جبیره عمل کنند (یعنى با دست مرطوب مانع را مسح نمایند) و وضو و غسل صحیح است.
آیت الله مکارم شیرازی : اگر در جای وضو یا غسل چیزی چسبیده که برداشتن آن ممکن نیست، یا بسیار مشقت دارد بصورت عادی، وضو یا غسل را انجام می دهد.
آیت الله شبیری زنجانی : در صورتی که حرجی باشد و مانع در اعضای تیمم باشد(پشت دست یا قسمت عمده ای زا کف دست) باید به دستور وضوی جبیره عمل کند و اگر مانع در جای دیگر باشد به دستور تیمم عمل کند و احتیاط مستحب اینست که علاوه بر تیمم به دستور وضوی جبیره هم عمل کند.
آیت الله وحید خراسانی: اگر برایش ممکن باشد باید کارش را عوض کند واگر ممکن نشد باید این مانع را از بین ببرد واگر در موردی ممکن نشد باید بنابر احتیاط واجب هم وضوی جبیره بگیرد هم تیمم نماید.
آیت الله فاضل لنکرانی: اگر در وقت نماز برداشتن تمام چسب ممکن نباشد یا حرجی باشد، هر مقداری که حرجی نباشد چسب را باید پاک کند، و نسبت به مقداری که می ماند وضوی جبیره ای بگیرد یعنی در وقت شستن دست ها از بالا به پائین ، رویچسب ها به نیّت وضو، دست تر بکشد، وضو صحیح است.
استفتا از دفتر مراجع